De locatie was daadwerkelijk top! Boter Kaas en Olijven is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf, restaurant en winkel. Ongekend is de kookkunst van Remco van den Heuvel. B.K.O. in Hillegom kunnen we echt aanbevelen. Ons evenement werd gehouden in de oude kaaswinkel en het netwerken was gereserveerd in het restaurant. Met heel veel passie zijn deze ondernemers bezig, onze dank voor de gastvrijheid en de gelegenheid om zoveel energie in het ondernemen te mogen ontmoeten.

10 jaar ondernemer zijn. Hoe doe je dat? door Astrid Blaauw

Astrid Blaauw wist de 40 ondernemers, leden en introducees van Vrouw & Zaak Duin en Bollenstreek te boeien met haar verhaal ’10 jaar ondernemer zijn. Hoe doe je dat?’ Zij vertelde hoe zij is gestart en waar ze tegenaan is gelopen. Op dit moment is zij één van de beste weddingplanners in het midden en hoge segment van Nederland. Dat gaat niet vanzelf!

Vanuit de start heeft zij haar bedrijf opgebouwd in een segment waar weddingsplanners moeite hebben om een volwaardig inkomen te verdienen. Keuzes maken en je echt inleven in de leefwereld van je klant zorgt dat er vertrouwen is. Goede begeleiding van een ervaren ondernemer en lef hebben om te gaan voor jouw eigen visie.

Het persoonlijke verhaal gecombineerd met de hedendaagse activiteiten gaven ons inzicht in Astrid zelf en haar bedrijf. De tijd tussen goede relaties met leveranciers die bij jouw passen en ‘prefererend leverancier’ worden van prachtige trouwlocaties betekent hard werken aan deze relaties. We denken niet altijd aan passende leverancier relaties. Het voordeel dat de leveranciers ook passen bij haar klanten zorgt dat zij haar werk uitstekend kan verzorgen.

Het werken aan een goede naam en professionele uitstraling daar is veel tijd en energie in gestopt, wat nu zijn effect heeft door veel goede aanbevelingen. Wees jezelf en ben bewust dat ontspanning net zo belangrijk is als inspanning. Als zelfstandig ondernemer is dat essentieel.

Wij danken Astrid Blaauw en alle aanwezigen en kijken uit naar Voetjes in ’t Zand op 28 juni aanstaande.

Wil je lid worden dat kan, meld je aan.

 

Bekijk de foto's