“Een goede start van een nieuw jaar ondernemen in de regio!”

Rabobank Bollenstreek verlengt sponsorcontract Vrouw & Zaak Bollenstreek

Ook de komende drie jaar kan netwerk Vrouw & Zaak Bollenstreek rekenen op de financiële steun van hoofdsponsor Rabobank Bollenstreek. De ondertekening van het nieuwe sponsorcontract vond plaats maandag 4 januari voorafgaand aan de drukbezochte Nieuwjaarsborrel in het kantoor van Rabobank Bollenstreek in Hillegom.

“Wij zijn enorm blij dat de Rabobank Bollenstreek voor nog eens drie jaar onze hoofdsponsor is. Een heel mooi begin van een nieuw ondernemend jaar! Het helpt ons om onze activiteiten voort te zetten en een kwalitatieve invulling te blijven geven aan de bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. Het ondernemerschap door vrouwen in de regio krijgt hiermee een impuls”, aldus de reactie van voorzitter Danielle Elenga van Vrouw & Zaak  Bollenstreek.

Wieg

Rabobank Bollenstreek steunt graag initiatieven zoals een netwerk voor ondernemers om MKB-ers in het werkgebied verder te helpen. Dat kan natuurlijk met bancaire dienstverlening, maar ook door de omgeving van de MKB-ondernemer te versterken. Namens Rabobank Bollenstreek tekende directeur Petra Verhoeff het sponsorcontract. Verhoeff: “In zakelijk opzicht kenmerkt de Bollenstreek zich vooral als bolwerk van grotere bedrijven met vooral mannen aan het roer. Vrouw & Zaak Bollenstreek is een prachtig, toegankelijk platform voor andere ondernemers. Niet voor niets nam onze bank in 2007 het initiatief om de oprichting van dit laagdrempelige, professionele netwerk te faciliteren. Het past bij de uitgangspunten van ons beleid om daaraan een bijdrage te blijven leveren en op die manier het ondernemerschap in de regio te stimuleren”.