Weeralarm: geen fietstocht Vrouw&Zaak Bollenstreek, wéll bbq

Jammer dat de weergoden ons niet goedgezind waren op 28 juni 2011. Een officieel weeralarm noopte het bestuur van Vrouw&Zaak Bollenstreek om de geplande fietstocht te annuleren. De rest van het programma vond echter wéll doorgang. We pakten de draad op bij Joheco Automatisering, het bedrijf van ons bestuurslid Cock Lommerse, waar onze leden (en hun introducees) uitgebreid uitleg kregen over IP-telefonie voor midden- en kleinbedrijf, remote monitoring, beheer en huisautomatisering. Ook liet Paul Brantjes van Brantjes Wijn ons er kennismaken met enkele heerlijke wijnen.

De door een externe cateraar verzorgde bbq in de tuin van schoonheidsinstituut en praktijk voor Chinese Geneeskunde Body2Balance was een groot (en vooral zonnig!) succes. Alsof er geen sprake was van een weeralarm hebben we naar hartenlust heerlijk kunnen eten, nippen van goede wijnen en netwerken in de prachtig aangeklede tuin van Anja en Rachid Fathi. Pas helemaal aan het eind van de bbq diende het voorspelde noodweer zich aan. Een uitgelezen moment voor Anja en Rachid om ons een rondleiding door de praktijk te geven of onze ‘echte leeftijd’ uit te zoeken met behulp van een speciale weegschaal.

Vrouw&Zaak Bollenstreek kan terugkijken op alweer een geslaagd evenement en dankt onze gastvrouwen en gastheren voor hun bijdrage en onze enthousiaste leden voor hun komst.

Deze bijeenkomst werd mede mogelijk gemaakt door:

Vrouw & Zaak ondernemersverenigingVrouw & Zaak ondernemersverenigingVrouw & Zaak ondernemersvereniging

Bekijk de foto's