HILLEGOM – “Een goede netwerkbijeenkomst op een leuke locatie”, tevreden liet een van de collega-ondernemeesters weten na afloop van de nieuwjaarsborrel van Vrouw&Zaak Bollenstreek. Met een goodybag onder de arm stapte ze maandag 7 januari de deur uit bij Wooncomfort Livin’it, zeker een uur later dan ze van tevoren had gepland.

Dat het voor vele bezoekers later werd was duidelijk aan de eind van de avond. “Dit was echt geslaagd”, zo constateerde voorzitter Coco Meeldijk. Deze vergadering werd ook door een groot aantal introducees bezocht, zodat je de conclusie kunt trekken dat er in 2013 een flinke groei aankomt van deze actieve zakelijke vrouwennetwerkorganisatie. Vrouwen uit de gehele Duin- en Bollenstreek kwamen bijeen om te toasten op het nieuwe jaar, en om te netwerken. Interessant was het onderdeel waarin enkele leden lieten horen wat het lidmaatschap en netwerken bij Vrouw&Zaak oplevert aan nieuwe klantencontacten en omzet. Het zijn natuurlijk deze resultaten die meetellen.

Fred Plevier en Johan Holsappel, de twee gastheren van Wooncomfort Livin’it konden ook niets anders dan zeer tevreden zijn. Drie maanden geleden openden zij hun bedrijf aan de Haarlemmerstraat 13A in Hillegom. “Ik voel me als een kind in een snoepwinkel”, zo liet een van de enthousiaste onderneemsters horen, terwijl ze alle uitgestalde woonartikelen bewonderde. www.vzbollenstreek.nl

Bekijk de foto's