Body2Balance is een Afslank- en gezondheidsinstituut. Overgewicht is één van de oorzaken dat we ons niet goed kunnen voelen, dit is zowel fysiek als mentaal en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in effectief afslanken d.m.v. dieetvoeding, acupunctuur, tuina-massage en orthomoleculaire voedingsgeneeskunde voor een snel én blijvend resultaat!

Bij ons kan iedereen afvallen, met en zonder dieet:
Wij bieden je afslankconcepten aan, incl. gratis persoonlijke begeleiding om snel, verantwoord én blijvend van je overtollige kilo’s af te komen: 2 kg per week is voor ons geen uitzondering! Én wil je de achterliggende oorzaak van je overgewicht aanpakken, ook dan zit je bij ons aan het goede adres!

Afvallen met tuina-massage en acupunctuur:
Wil je plaatselijk afslanken, dan bieden wij je kant-en-klare oplossingen aan via tuina-therapie (medische massage) en (electro-) acupunctuur als één van onze onze specialisaties. Deze energetische behandelingen balanceren het lichaam tot een evenwichtig geheel, waardoor het plaatselijk overtollige vet opgeruimd wordt en je oorspronkelijke figuur weer zichtbaar wordt!

Huidverbetering voor, tijdens en na afvallen:
De huid bepaald hoe we eruit zien en dient goed behandeld te worden, zeker bij bestaande huidklachten en na grote veranderingen zoals zwangerschap en versneld afslanken. Met acupunctuur en tuina massage i.c.m. orthomoleculaire voedingstherapie behandelen wij striae, cellulitis, eczeem, psoriasis, littekens, droge of onzuivere huid, geïrriteerde huid, allergie, huidveroudering en dof, grijs en droog haar.  

Facial Rejuvenation Acupuncture
Rimpelbehandelingen, natuurlijke gezichtsrevitalisatie en faceliftbehandelingen door cosmetische gelaatsacupunctuur volgens de tradionele Chinese geneeskunst, waarbij de best bewaarde geheimen uit de Keizerdynastie toegepast worden voor een mooi, vitaal en een strak gelaat. Op dit moment is het een geliefde behandeling bij sterren in de VS zoals zangeres Madonna. De cosmetische acupunctuurbehandelingen is betaalbaar en zeer aangenaam om te ondergaan, waarbij je een anti-aging van 5 tot 10 jaar van je gelaat tegemoet kan zien!

Gezondheid en preventie:
Wij behandelen vele gezondheidsklachten d.m.v.acupunctuur, tuïna- massage (Chinese medische massage) en orthomoleculaire therapiezoals:allergie/hooikoorts, eczeem, overgangs- en stofwisselingsklachten, pms, hoofdpijn/migraine, slaapproblemen, rugklachten, nek, spier- en gewrichtsklachten, huidklachten en acné, slijmbeurs ontsteking, artritis, pijnklachten, stress, depressies, wisselende emoties en afhankelijkheden van genotsmiddelen zoals alcohol en andere verslavende middelen.

Door onze certificering kan je in aanmerking komen voor een vergoeding door je zorgverzekeraar!

Hebt u vragen of wenst u informatie, belt u dan met:
Anja van den Berg: 0252-519296 of bezoek de website:www.Body2Balance.nl.

Body2Balance is heeft 4 locaties:

– 3e Loosterweg 4, 2182 CC Hillegom

– Jacobus Spijkerdreef 238, 2132 PZ Hoofddorp

– Geert Groteplein 23,1813 BM Alkmaar

– Torenstraat 2, 1981BC Haarlem/Velzen-Zuid