Op uitnodiging van het vrouwennetwerk, Vrouw&Zaak Bollenstreek gaf Marcella Mesker, voormalig toptennisster (1978-1988) en radio/tv-presentatrice op dinsdag 3 maart jongstleden aan een grote groep vrouwelijke ondernemers een inspirerende presentatie over de relatie tussen topsport en succesvol ondernemen.

Tijdens deze bijeenkomst, in het gemoderniseerde Van der Valk Hotel Casino te Sassenheim, legde Marcella Mesker op enthousiaste wijze aan meer dan 70 vrouwelijke ondernemers uit, hoe topsporters naar hun doelen werken, omgaan met stress, tegenslagen en veranderingen. En hoe dit te vertalen en toe te passen in de dagelijkse praktijk van de ondernemer. De reacties waren na afloop enthousiast en zoals een van de ondernemers aangaf: “de raakvlakken zijn overduidelijk en zeker in deze turbulente tijd moet je als ondernemer ‘spelen’ op het allerhoogste niveau; ’topsport’ dus.”Klik hier voor haar presentatie.
Na de ’topsport’ was er natuurlijk ruimte voor ontspanning. De presentatie werd dan ook afgesloten met een netwerkborrel in de gezellige nieuwe trendy Winebar & Lounge Ozzo.

Bekijk de foto's