Terwijl het buiten eindelijk echt winter werd, brachten de leden van Vrouw & Zaak Bollenstreek een toast uit op het nieuwe jaar 2016. Dat gebeurde in de sfeervolle locatie Het Bloembed in Noordwijk. Deze verbouwde kas is tegenwoordig in gebruik als multifunctionele ruimte voor groepen. Je kunt er zelfs overnachten.

Voorzitter Danielle Elenga wenste alle leden namens het bestuur een gezond en ondernemend jaar toe. Voor Vrouw & Zaak Bollenstreek begon het jaar goed met de toezegging van de Rabobank om nog eens drie jaar hoofdsponsor te zijn. Voor sponsors zijn er drie interessante pakketten voor sponsoring van Vrouw & Zaak  Bollenstreek. Het bestuur gaat met dat aanbod de komende weken actief aan de slag om meer sponsors te werven. Zo kunnen we als netwerk interessante sprekers (blijven) uitnodigen en netwerken op geschikte locaties.

Alle leden die 5 jaar lid waren, ontvingen een heerlijke fles wijn als dank voor hun jarenlange actieve deelname aan het netwerk. Het laatste deel van de nieuwjaarsbijeenkomst 2016 stond in het teken van ontmoeting en netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Bovendien was er een geweldig optreden van lid Patricia Mulder van Patricia Voices met begeleiding van de Italiaanse gitarist Luca. Heerlijke jazzy klanken en een bijzonder stemgeluid. Een mooi begin van een ondernemend jaar!

En dan is er post…

Geen resultaat zonder planning. Daarom formuleerden alle vrouwen hun belangrijkste plannen voor het komend jaar op een briefkaart. Als in december de postbode komt, zal blijken wie haar doel heeft bereikt…

Bekijk de foto's