De nieuwjaarsborrel op Landgoed de Zuilen te Hillegom werd goed bezocht. Meer dan 50 leden waren aanwezig om elkaar een gelukkig en zakelijk voorspoedig 2015 toe te wensen.
Buiten was er sprake van een stevige frisse wind, maar binnen bij Landgoed De Zuilen brandde de kachel heerlijk. De hele ambiance voelde prechtig en warm, waardoor ook iedereen op een prettige manier aan het netwerken was. Elkaar beter leren kennen; wat doen we en hoe kunnen we elkaar wellicht aanbevelen bij anderen of hoe kunnen we samenwerken. Het ultieme doel natuurlijk van netwerken.

Elevator Pitch op de rode stip
Natuurlijk was er voor een aantal nieuwe en bestaande leden de gelegenheid om zich zelf even over het voetlicht te brengen op de ‘rode stip’ met een krachtige elevator pitch.
is voor velen een vrij nieuwe locatie..

Danielle Elenga nieuwe voorzitter per 1 januari 2015
Voorzitter Coco Meeldijk heette de leden welkom en meldde, zoals zij eerder had aangekondigd, dat zij vandaag officieel de voorzittershamer overdraagt aan Danielle Elenga. Coco kijkt met veel plezier terug op het voorzitterschap, maar het is tijd voor een nieuwe voorzitter zodat de spirit er in blijft. Danielle Elenga is ook een lid van het eerste uur en heeft er veel zin in. Coco blijft binnen het bestuur actief op Communicatie & PR, totdat er iemand is gevonden, die dit wil overnemen.

Buiten was het nog steeds lelijk weer en de leden vertrokken na sluiting met de jassen goed dicht, weer de koude, natte donkere avond in. Maar al met al terugkijkend op een prettige nieuwjaarsbijeenkomst met veel ruimte voor het netwerken

 

 

 

Bekijk de foto's