Graag nodigen wij je uit voor ons speciale evenement ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan. Vanuit onze leden hebben wij gevraagd welke gastspreker zij graag zouden uitnodigen. Uit alle gesprekken is één naam blijven hangen: “Annemarie van Gaal”

Het succes van Annemarie van Gaal, het ondernemerschap in de afgelopen jaren, waarbij zij steevast denkt in kansen, innovaties, andere verdienmodellen, is een groot voorbeeld voor veel ondernemers. Het lef waar zij regelmatig over spreekt en de verschillende boeken en columns zorgt dat de interesse groot is. 

Voor de oudere leden onder ons, waarvan nog een klein deel lid is van Vrouw&Zaak, zullen net als Annemarie zelf haar bezoek van ruim 7 jaar geleden nog wel herinneren. In ons voorgesprek voor 23 november is gebleken dat zij zich nu zal richten op ondernemen anno 2017 waarbij zij haar kennis en ervaringen mee zal nemen in haar lezing.

Voorafgaand aan deze avond willen wij de leden graag uitnodigen voor een hapje & drankje. Wij hebben verschillende koude en warme tapas gerechten voor alle gasten. Het is immers een feestelijke avond en wij vieren ons 10-jarig bestaan.

Locatie 23 november
Rabobank Hillegom
Wilhelminalaan 3
2182 CA Hillegom

Parkeren aan de achterkant van de Rabobank

Programma:
18.30 uur – Ontvangst, tapas gerechten & drankjes
20.00 uur – Welkom door de voorzitter
20.05 uur – 10-jarig bestaan
20.15 uur – Gastspreker Annemarie van Gaal
21.30 uur – Netwerken + drankjes
22.30 uur – Sluiting

Aanmelden: 
Voor deze feestelijke gelegenheid willen wij alle leden uitnodigen hierbij aanwezig te zijn.
Graag aanmelden via info@vzbollenstreek.nl
Mocht je niet mee kunnen eten geef dit dan aan bij je aanmelding.

Aanmelden introducees: 
Introducees voor deze avond betalen een bijdrage in de kosten van € 30, dit is voor de gehele avond inclusief eten en drinken. De eigen bijdrage dient bij inschrijving te worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL43 RABO 0133 1367 28 te name van Vrouw&Zaak Bollenstreek. Van elke introducee verwachten wij dat zij serieus geïnteresseerd is om kennis te maken met Vrouw&Zaak Bollenstreek. Aanmelden kan onder vermelding van introducee en je bedrijfsgegevens via: info@vzbollenstreek.nl