10 oktober 2016 in het kader van gezondheid

We nodigen je hierbij van harte uit voor een bedrijfsbezoek aan de praktijk van één van onze leden: Vera Slot praktijk voor vrijer leven. Ook lid Gea Verhofstad verzorgt die middag een presentatie die alles te maken heeft met gezondheid. Vera en Gea houden beiden praktijk in het Inspirerend Centrum.

Vera Slot legt ons uit wat Breathfulness is en wat het voor je kan betekenen. De intense en liefdevolle kracht van ademen is een verrijking in haar persoonlijk leven. Dat wil ze graag delen. Vera heeft zich in Breathfulness verdiept en sindsdien staat harmoniserend ademen centraal in haar aanbod.

Gezondheid is een groot goed, maar wordt vaak als iets vanzelfsprekends gezien. Ziekte komt echter niet zomaar uit de lucht vallen, daar gaat een heleboel aan vooraf. Gea zal haar kennis en ervaring delen over de mogelijkheden die er zijn om in een vroeg stadium de processen die kunnen leiden tot ziekte, in kaart te brengen. Gea is klassiek homeopaat en combineert die kennis met bioresonantie en haarmineralenanalyse.

Datum: maandag 10 oktober
Tijd: 16.00 tot 19.00 uur
Locatie: Hyacintenlaan 2-U in Hillegom. zie ook www.veraslot.nl
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Programma:

16.00 uur – Ontvangst
16.30 uur – Welkom door de voorzitter
16.35 uur – Presentatie Vera Slot
17.10 uur – Pauze
17.30 uur – Presentatie Gea Verhofstad
18.15 uur – Napraten bij een drankje en netwerken tot 18.45 uur

Aanmelden:

Je kan jezelf en je eventuele introducee aanmelden via info@vzbollenstreek.nl.
Kun je na aanmelding onverhoopt toch niet aanwezig zijn, laat het ons dan tijdig weten.

Van iedere introducee verwachten wij dat zij serieus geïnteresseerd is om kennis te maken met Vrouw & Zaak Bollenstreek. Zij is daarom van harte welkom om eenmalig gratis een bijeenkomst bij te wonen voordat zij eventueel besluit lid te worden.