Meer profijt halen uit je website en online activiteiten

Ria Kaashoek, social media en online marketing trainer geeft ons tips en advies over:

  • meer resultaat halen uit je websitebezoekers en hoe je zelfs met (nog) lage bezoekersaantallen een goede omzet haalt
  • de nummer 1 reden waarom jouw websitebezoeker geen klant wordt én hoe je dit kunt oplossen
  • 5 social media tips om te domineren in jouw marktgebied
  • een simpele en effectieve methode om snel een groot bereik te realiseren en waarmee je tientallen nieuwe mensen op je e-maillijst krijgt

Ria Kaashoek zet haar hart, kennis, enthousiasme en bergen ervaring in om ondernemers te helpen succesvol te worden via internet.
“Veel ondernemers zorgen namelijk wel voor een digitaal visitekaartje, maar vergeten hun online winkel. Om vervolgens te hopen dat die online aanwezigheid omzet oplevert. Ik leer je hoe je je websitebezoeker of je Facebook ‘like’ om kunt zetten in een vaste en trouwe, betalende klant. Ik sta bekend om mijn passie, energie, enthousiasme, innovatieve ideeën, praatsnelheid (en decibels), resultaatgerichtheid en het feit dat ik de marketingideeën snel kan vertalen specifiek voor jouw bedrijf. Dat is de kracht van mij én mijn bedrijf. Ik doe geen dingen die niets opleveren. Ik wil dat mijn klanten goed resultaat halen. Jouw succes is mijn succes. Die garantie heb je alvast in je zak!”

Locatie:
Rabobank Bollenstreek, Wilhelminalaan 3 in Hillegom.
Let op: Parkeer je auto aan de achterkant van het pand. Daar is ook de ingang (de bank is gesloten). Ben je wat later en is er ook daar niemand meer bij de deur, bel dan even met Claudia van Hulzen, tel. 06 – 238 147 66.

Programma:
19.30 uur – Ontvangst
20.00 uur – Welkom door de voorzitter
20.15 uur – Presentatie Ria Kaashoek
21.45 uur – Netwerkborrel
22.30 uur – Einde

Aanmelden:
Je kan jezelf en een introducee aanmelden via info@vzbollenstreek.nl.
Graag in de aanmelding vermelden ook naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres van je eventuele introducee vermelden.

Als introducee ben je van harte welkom eenmalig een bijeenkomst bij te wonen om kennis te maken met Vrouw & Zaak Bollenstreek.