Vrouw, ondernemen en onderhandelen

Zorg dat je er ook dit jaar weer bij bent. Op donderdag 26 november vindt de Vrouwelijke Ondernemersdag plaats. Hét jaarlijks terugkerende evenement van Vrouw & Zaak Bollenstreek. Dit jaar staat deze geheel in het teken van onderhandelen.
Heb je één of meerdere gesprekken gevoerd voor een leuke, nieuwe opdrachtgever, dan vóel je de vraag vaak al aankomen: “Wat kost het?”. Tja, en wat doe je dan? Niet over de prijs praten is geen optie. Geef je je prijs en als de opdrachtgever niet akkoord is, is het dan einde oefening of begint het spel dan?

Onderhandelcoach

Onderhandelen is een vaardigheid die je kunt aanleren. Daar maken we tijdens deze netwerkavond een start mee. Onze gastspreker is Onderhandelcoach Jeanette de Haas. Zij leert ons hoe we commerciële onderhandelingen succesvol naar de hand kunnen zetten. Ze geeft veel tips en trucs en we gaan ook zelf aan de slag. Kortom, het belooft een leerzame avond te worden!

Voor Jeanette de Haas was onderhandelen in haar werk voor grote bedrijven als Shell, KPNQwest en de Telegraaf Media Groep bepalend voor het succes in haar werk. Alleen was ze zich daar lange tijd niet bewust van. Eenmaal werkzaam als inkoper, merkte ze hoe belangrijk onderhandelen als vaardigheid is. Sinds enkele jaren werkt Jeanette als zelfstandige en deelt zij haar kennis, tips en vaardigheden in trainingen en coacht ze mensen individueel.

Programma:

16.30 – 17.00 uur: Ontvangst
17.00 – 18.00 uur: Plenaire sessie met onderhandelcoach Jeanette de Haas
18.00 – 18.30 uur: Pauze met drankje en hapjes
18.30 – 20.00 uur: Discussie, casus en nabespreking
20.00 – 22.00 uur: Diner

Aanmelden:

Je kan jezelf en je eventuele introducée aanmelden. Voor deelname aan het aansluitende diner, vragen wij van leden € 20,-, introducées betalen € 35,-. Wil je dit direct bij je aanmelding aangeven of je naar het diner komt en of je eventueel dieetwensen hebt? De eigen bijdrage dient bij inschrijving te worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL43 RABO 0133 1367 28 met vermelding diner VOD. Kun je onverhoopt toch niet aanwezig zijn, laat het ons dan even weten. Bij bericht van annuleren tot uiterlijk vrijdag 20 november storten wij het bedrag terug.

Je kan jezelf en je eventuele introducée aanmelden via info@vzbollenstreek.nl.

Adres en parkeren:

Groene Landhuis, Hellegatspolder 1, 2361 NA Warmond
Er is voldoende parkeergelegenheid.