dinsdag 19 april 2016

Onzekerheid tijdens je werk. Het kan je overvallen op een bepaald moment, zoals tijdens een gesprek met een klant. Of het is een sluimerend gevoel dat langzaam toeneemt, zelfs als de zaken voorspoedig gaan. Ben ik wel goed genoeg? En wat nou als ‘ze’ merken dat ik hier weinig ervaring mee heb? Soms leg je hierdoor de lat te hoog voor jezelf of je durft juist geen uitdagingen meer aan te gaan…

Een gevoel van onzekerheid heeft (bijna) iedereen wel eens. Hoe komt dat? Maar vooral: hoe voorkom je het? Want je wilt niet dat onzekerheid jouw functioneren, zakendoen en carrière in de weg staat.

Trainer, recruiter en NLP-coach Peter van Bergen van Stach vertelt deze avond over de achtergronden van onzekerheid. En hij geeft handvatten om er zo mee om te gaan dat je kunt zeggen: Weg met die onzekerheid!
Peter werkt als coach en trainer voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven en hij werkt voor particulieren. Hij is sterk in effectieve communicatietrainingen om overtuigender over te komen, betere keuzes te maken en meer in je kracht te staan. Zijn werkervaring en opleiding op het gebied van HR-mangement, recruitment en NLP komen hem daarbij goed van pas.

Programma:
19.30 – 20.00 uur: Ontvangst
20.00 – 20.15 uur: Welkom door voorzitter Danielle Elenga / elevator pitches
20.15 – 20.30 uur: Korte presentatie door Frans Vossenaar, Public Support
20.30 – 21.30 uur: Presentatie door coach en trainer Peter van Bergen
21.30 – 22.30 uur: Netwerkborrel

Aanmelden:
Je kan jezelf en je eventuele introducée aanmelden via info@vzbollenstreek.nl.
Kun je na aanmelding onverhoopt toch niet aanwezig zijn, laat het ons dan tijdig weten.

Ga je mee als introducee, dan verwachten wij dat je serieus geïnteresseerd bent om kennis te maken met Vrouw & Zaak Bollenstreek. Je mag eenmalig gratis een bijeenkomst bijwonen voordat je lid wordt.

Adres en parkeren:
Public Support
Heereweg 24
2161 AG Lisse
0252-429731

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.