Als feestelijke afsluiting van ons 10-jarig jubileum hebben wij dit jaar gekozen voor een bijzondere locatie; Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

Netwerken onder het genot van een drankje en een heerlijke BBQ; prima combinatie toch? Het zonnetje is al besteld! Een informele bijeenkomst om elkaar nog beter te leren kennen en te kijken hoe wij elkaar kunnen versterken of helpen met onze business. Neem ook vooral een introducee mee om kennis met ons netwerk te maken.

Het programma:
18.00 uur: Ontvangst
18.15 uur: Welkom door voorzitter Karin
18.20 uur: Welkom door de directeur van het Landgoed
18.30 uur: Barbecue
21.00 uur: Einde

Aanmelden:
Je kunt jezelf en je introducee aanmelden voor 20 juni 2018 via info@vzbollenstreek.nl. Voor jou als lid is deelname gratis, voor je introducee vragen wij een vergoeding van € 20,00 inclusief BTW. De aanmelding voor je introducee is definitief zodra het geld is overgemaakt op rekeningnummer NL43 RABO 0133 1367 t.n.v. Vrouw & Zaak Bollenstreek o.v.v. naam en BBQ 28 juni.
Vermeld bij het aanmelden van je introducee, naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres. Bij no-show en/of afmelden binnen 24-uur voor aanvang, moeten wij bij zowel leden als introducees € 20,00 in rekening brengen.

Vervoer:
Mocht je geen vervoer kunnen regelen, Joke van Taxi Brouwer heeft aangeboden om je op te halen en thuis te brengen voor  € 15,00 per persoon. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kun je haar mailen via joke@taxibrouwer.nl.

Adres:
Landgoed Duin & Kruidberg
Duin en Kruidbergerweg 60
2071 LE Santpoort-Noord
www.duin-kruidberg.nl

Tot donderdag 28 juni 2018!

PS. En trek bij mooi weer lekker een paar slippers aan voor het zomerse gevoel!