Uitnodiging voor de Ladies Night

25 maart 

Beste collega-onderneemster, 

Op maandag 25 maart van 19.00 tot 23.00 uur worden de roze lopers voor ons uitgerold bij Hyundai-dealer Albert Sebel op de Heerenweg 26 in Lisse. In samenwerking met dit autobedrijf organiseert Vrouw&Zaak Bollenstreek een Ladies Night waarbij wij je van harte uitnodigen om ook een introducee mee te nemen: je vriendin, moeder, dochter, buurvrouw, etcetera. Deze keer hoeft het dus geen zakelijke relatie te zijn. Ook worden de vrouwelijke relaties van Sebel uitgenodigd.

Tijdens deze avond zijn er tal van leuke workshops. Het team van Sebel demonstreert hoe je banden verwisselt of een lampje vervangt, pech onderweg, eerste hulp bij auto-ongelukken, enzovoort. En verder is er een leuke, gevarieerde markt die wordt bemand door een aantal leden van Vrouw&Zaak Bollenstreek. Aan het eind van de avond ga je naar huis met een gevulde goody bag. Het belooft een leuke avond te worden, waarbij ook volop kans is om met potentiële klanten in contact te komen. En natuurlijk is er ruimte voor netwerken.

Let op, er is slechts plaats voor 200 aanwezigen en uit ervaring is gebleken dat de belangstelling voor de Ladies Nights heel groot is. De leden van Vrouw&Zaak krijgen dit bericht enkele dagen eerder dan de vrouwelijke klanten van Sebel, dus profiteer van deze voorsprong en MELD JE – samen met je introducee – SNEL AAN. Vol is vol.

Adres en parkeren: Albert Sebel is gevestigd aan de Heereweg 26, 2161AG Lisse. De parkeergelegenheid op het terrein van Albert Sebel is beperkt. Er komt parkeergelegenheid in de directe omgeving waarnaar u verwezen kunt worden door parkeerregelaars. Indien mogelijk, kom gezellig op de fiets.