UITNODIGING bijeenkomst 26 november
“Van ontmoeting naar opdracht” – netwerken – hapje

Ben je er ook bij maandag 26 november a.s. bij Vibes, de co-working spot voor vrouwelijke ondernemers in Noordwijk? Onze laatste bijeenkomst voor dit kalenderjaar. 

Het wordt een actieve en informatieve workshop gegeven door Riet Harteveld, Dieuwe Helder en Leonie van Dijk. Tijdens deze 2 uur durende workshop leren we op een speelse en leerzame manier welke aspecten noodzakelijk zijn voor een goed verkoopgesprek. Het wordt vooral geen droog verhaal, wel veel professionele en nuttige informatie, interactie door en met acteurs, oefenen in de praktijk. 

Kortom samen kennis vergaren en een plezierige bijeenkomst. Natuurlijk verzorgen we een hapje en drankje bij deze speciale november bijeenkomst. Wij hebben vanuit het nieuwe bestuur verschillende ideeën om meer te doen met ons netwerk. Elkaar beter te leren kennen en meer business voor elkaar te genereren. MELD JE HIER SNEL AAN Neem ook vooral een introducé mee om kennis met ons netwerk te maken. 
 
Het programma:
18.30 uur: Ontvangst
18.45 uur: Welkom door voorzitter Karin van den Berg
18.50 uur: Netwerkspel
19.00 uur: Hapje drankje
19.30 uur: Workshop van ontmoeting naar opdracht
21.30 uur: Netwerken
22.15 uur: Eind avond

Aanmelden:
Je kan jezelf en je introducé aanmelden via info@vzbollenstreek.nl. Voor jou als lid is deelname gratis, voor je introducé rekenen wij € 20,– ex btw. De aanmelding voor je introducee is definitief zodra er € 24,20 is overgemaakt op rekeningnummer NL43 RABO 0133 1367 28 t.n.v. Vrouw & Zaak Bollenstreek o.v.v. naam en 26 november. Vermeld bij het aanmelden van je introducés, naam en bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres.

Bij no-show en/of afmelden binnen 48-uur voor aanvang, moeten wij helaas bij zowel leden als introducés  € 24,20 in rekening brengen.

Adres en parkeren:
Vibes co-working spot voor vrouwen
Kloosterplein 22 Noordwijk
Er zijn vrije parkeerplekken en betaalde plekken in de buurt
 
Tot maandag 26 november aanstaande!
  
Het bestuur:
Penningmeester ai Sandra van Klink
Nieuwe penningmeester Angela Heemskerk

Secretaris Anita Sanders
Voorzitter Karin van den Berg
Bestuurslid Martine Goulmy

Wij bedanken Jo-Ann van Halderen voor alle events die zij heeft georganiseerd.