Ben je er ook bij donderdag 13 juni a.s. op de unieke locatie van Como & Co, gelegen aan het prachtige Oosterduinse meer. Onze laatste bijeenkomst voor het zomerreces.

Het sfeervolle terras is dé plek om te netwerken. Het zonnetje is besteld én in combinatie met de barbecue zijn alle ingrediënten aanwezig om elkaar nog beter te leren kennen en kijken hoe we elkaar kunnen versterken of helpen met onze business. Neem ook vooral een introducee mee om kennis met ons netwerk te maken. 

Het programma:
18.00 uur: Ontvangst
18.15 uur: Welkom door voorzitter Angela Heemskerk en 3x elevator pitch
18.30 uur: Barbecue
21.00 uur: Einde

Aanmelden:
Je kan jezelf en je introducee aanmelden via info@vzbollenstreek.nl. Voor jou als lid is deelname €10,- ex btw, voor je introducee rekenen wij € 25,- ex btw voor de barbecue en drie consumpties. De aanmelding voor je introducee is definitief zodra er € 30,25 incl. btw is overgemaakt op rekeningnummer NL43 RABO 0133 1367 28 t.n.v. Vrouw & Zaak Bollenstreek o.v.v. naam en BBQ 13 juni.
Vermeld bij het aanmelden van je introducees, naam en bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres. Bij no-show en/of afmelden binnen 48-uur voor aanvang, moeten wij helaas bij zowel leden als introducees  € 25,- ex btw in rekening brengen.

En!!! laat weten of je vegetarisch wil eten…

Adres en parkeren:
Como & Co
Boekhorsterweg 18
Noordwijkerhout

Tot donderdag 13 juni aanstaande!