Ben je er ook bij maandag 20 juni a.s. op het strand bij strandpaviljoen “De Zeemeeuw” in Noordwijk? Tijdens de laatste bijeenkomst voor het zomerreces gaan we gezellig netwerken onder het genot van een drankje en een heerlijke BBQ. Het zonnetje is al besteld! Een gezellige bijeenkomst om elkaar nog beter te leren kennen en te kijken hoe we elkaar kunnen versterken of helpen met onze business. Neem ook vooral een introducée mee om kennis met ons netwerk te maken.

Het programma:
18.00 uur: Ontvangst
18.15 uur: Welkom door voorzitter Danielle Elenga
18.20 uur: Barbecue
21.00 uur: Einde

Aanmelden:
Je kan jezelf en je introducée aanmelden via info@vzbollenstreek.nl. Voor jou als lid is deelname gratis, voor je introducée rekenen wij € 20,– voor de barbecue en drie consumpties. De aanmelding voor je introducee is definitief zodra er € 20,– is overgemaakt op rekeningnummer NL43 RABO 0133 1367 28 t.n.v. Vrouw & Zaak Bollenstreek o.v.v. naam en BBQ 20 juni.
Vermeld bij het aanmelden van je introducées, naam en bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres. Bij no-show en/of afmelden binnen 24-uur voor aanvang, moeten wij helaas bij zowel leden als introducées  € 20,00 in rekening brengen.

Adres en parkeren:
Strandpaviljoen “De Zeemeeuw”
Koningin Wilhelminaboulevard 108, Afrit 18, Noordwijk
(tegenover huisnummer 28, recht voor de vuurtoren)

Tot maandag 20 juni aanstaande!

Het bestuur