Voetjes in het zand? Nee, deze keer doen we het net even iets anders. Dinsdag 18 juni gaan we samen met de vrouwelijke ondernemers van ons collega-netwerk LinkedMeer uit Hoofddorp netwerken en genieten van een heerlijk Walking Dinner. We nodigen je hiervoor van harte uit.  

De avond vindt plaats in Lisserbroek bij het gerenommeerde restaurant Het Oude Dykhuys. Door het diner als een Walking Dinner te presenteren is er voldoende gelegenheid om veel mensen te spreken. Iedereen kan zo tijdens het eten ongestoord netwerken en hopelijk resulteert dit in vele nieuwe contacten die nog iets kunnen opleveren in de toekomst.

Uiteraard hopen we op grote belangstelling voor deze bijeenkomst, maar er is helaas een beperkte ruimte.Leden van Vrouw&Zaak genieten tot 3 juni a.s. voorrang bij inschrijving. MELD JE DAAROM SNEL AAN! Daarna worden de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst bevestigd.  Laat ons bij je aanmelding weten als je een allergie hebt voor bepaalde voeding of bestanddelen, dan geven wij dit door.  

PROGRAMMA

18.00 – 18.30 uur             Ontvangst

18.30 – 18.35 uur             Welkom door de voorzitters

18.35 – 18.45 uur             Elevator pitches

19.00 – 22.00 uur             Walking Dinner en netwerken

KOSTEN

Deelname is voor leden van Vrouw&Zaak Bollenstreek gratis. Kosten voor een introducee bedragen € 35,- ex. btw. Let op; in verband met de reserveringen zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen wanneer je je aanmelding na 16 juni annuleert.

ADRES EN PARKEREN

Restaurant “Het Oude Dykhuys” Lisserdijk 567 2165 AL Lisserbroek Parkeren kan in de directe omgeving.