Sponsors en links Vrouw & Zaak Duin en Bollenstreek

Sponsor Vrouw & ZaakRadixize

Karin van den Berg: “Een vrouwelijk netwerk zorgt voor een zakelijk contact waarbij persoonlijke relaties, waardering en business een weg vinden. Sponsoring van dit netwerk betekent voor mij dat vrouwen vanuit hun bedrijf zich nog beter kunnen en mogen profileren. Marketing Creator voor het MKB in brede zin met Radixize, marketing en bedrijfsbegeleiding voor therapeuten praktijken en gezondheidscentra.”

 

  • Vriendin van Vrouw&Zaak is VIBES

Debbie Huson: “VIBES is de eerste vrouwelijke co-workingspace van de Bollenstreek. Daar waar ondernemen, samenwerken & netwerken samen komen. Waar vrouwen elkaar helpen groeien.”

 

Sponsors:

Wil je sponsor worden van Vrouw & Zaak Duin en Bollenstreek? En daarmee meer dan honderd vrouwelijke ondernemers in de Duin- en Bollenstreek bereiken? Dat kan!

Er zijn diverse mogelijkheden om Vrouw&Zaak te sponsoren. Het hoofdsponsorschap wordt verleend aan één organisatie/bedrijf. Verder zijn er diverse categorieën om ons te sponsoren. Informeer naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar: info@vzbollenstreek.nl.

Spontane sponsoracties zijn niet toegestaan. Sponsoring dient altijd te gebeuren in overleg met het bestuur.