Onze voeten hielden we toch maar lekker warm in de schoenen. Alle deuren en ramen dicht en de kachel aan. Want helaas werkte het weer niet echt mee aan een bijeenkomst met BBQ buiten op het strand. Het regende en stormde de hele dag. Maar… binnen bij paviljoen De Zeemeeuw in Noordwijk bleek het minstens zo gezellig! En het zicht op zee was er niet minder om.

Met ruim 50 leden en introducees waren we aanwezig om te netwerken. Dat alles onder het genot van een zomers drankje (of warme chocolademelk ;)) en een heerlijke barbecue. Mét dessertbuffet na.

Vooraf lichtte voorzitter Danielle Elenga alvast een tipje op van de sluier over de plannen voor het volgend seizoen. De data staan inmiddels op deze website. En in juli zetten we ze nogmaals op een rijtje in de nieuwsbrief die de leden per e-mail ontvangen. Meer informatie over de invulling van de bijeenkomsten volgt zodra de details bekend zijn.

Ook namen we tijdens deze bijeenkomst  officieel afscheid van Monique Piet, die jarenlang in het bestuur actief was als secretaris. Wij bedanken haar van harte voor al haar inzet, enthousiasme en daadkracht. En we wensen Monique heel veel succes toe met haar plannen voor deze zomer; zij gaat namelijk 6 weken lang aan het andere eind van de wereld vrijwilligershulp verlener. Wat een kanjer!

Het bestuur wenst iedereen een hele fijne zomer toe. Tot ziens op 20 september!

 

Bekijk de foto's