Geslaagde workshop ‘Zeker van je Zaak’
Op 20 maart jl. namen negen onderneemsters van Vrouw&Zaak deel aan de workshop ‘Zeker van je Zaak’ door Astrid Koelewijn. Astrid startte de bijeenkomst met kennismaken en vroeg naar de reden van deelname. Een veel gehoord antwoord was om een elevator pitch te ontwikkelen. De volgende vraag ging over zelfvertrouwen; waar sta jij op een schaal van 1 tot 10? Dit varieerde van een 5 tot een 10. Iedereen wilde echter  tussen de 7 en de 10 staan.
Hierna  werden de deelneemsters in drie groepjes van drie ingedeeld. Iedere deelnemer vertelde drie keer  een eigenschap waar ze trots op was. De andere twee luisterden mee en schreven de kwaliteiten op. Er volgde een terugkoppeling en werd besproken hoe dat ervaren werd. Astrid deelde een formulier uit waar een aantal vragen op stond om je elevator pitch te kunnen schrijven.
Enkele reacties na afloop van de workshop:

  1. “Weer een stap verder in mijn ontwikkeling!”
  2. “Inspirerend en verrassend, was helemaal ‘lekker’.”
  3. “Inspirerend en gaf nieuwe inzichten.”
  4. “Zet je aan tot denken hoe je je elevator pitch kan neerzetten.”
  5. “Leuk om andere onderneemsters te leren kennen, daar leer ik ook van!”

Al met al een zeer geslaagde workshop! We kijken uit naar de 60 seconden presentatie van de elevator pitch tijdens de volgende bijeenkomst!
Onze sponsor Joheco bedanken wij hartelijk voor het beschikbaar stellen van de ruimte. De tweede workshop ‘Financieel’ staat de gepland op 22 mei door onze leden Monique Piet (Kromhout Accountants en Belastingadviseurs) en Sabine van den Brom (Administratiekantoor S. van den Brom).  

Bekijk de foto's