Jaarlijkse ondernemersdag Vrouw&Zaak Bollenstreek zeer succesvol

Grote opkomst ‘Social Media voor Vrouwelijke Ondernemers’

Bruisend. Dat is het meest kenmerkende woord voor de sfeer tijdens alweer de tweede Vrouwelijke Ondernemersdag van ons ondernemersnetwerk Vrouw&Zaak Bollenstreek. Bijna honderd vrouwelijke ondernemers en managers namen op 23 november jl. in het Palace Hotel in Noordwijk deel aan onze workshops rond het thema Social Media. Het hoofddoel van dit evenement was tweeledig: informeren en netwerken.

Trekpleister van de dag was social media-goeroe Jan Willem Alphenaar. Hij is genomineerd als ‘Online Mediaman van het jaar’. Tijdens zijn plenaire sessie ging Alphenaar in vogelvlucht in op het grote aanbod aan Social Media. Zijn boodschap was helder: een ondernemer die bij de tijd wil blijven en snel en eenvoudig business wil genereren uit zijn netwerken, kan eigenlijk niet meer zonder deze digitale netwerken. In de daarop aansluitende workshops Facebook, Twitter en LinkedIn gingen professionele cursusleiders dieper in op de materie.

“Een dag waarop we de focus richten op Social Media, leent zich natuurlijk bij uitstek voor het officieel lanceren van de groep Vrouw&Zaak Bollenstreek op LinkedIn”, benadrukte voorzitter Coco Meeldijk in haar openingsspeech. Coco moedigde al onze leden dan ook van harte aan om zich vooral aan te sluiten bij deze LinkedIn-groep en te profiteren van de kracht van dit netwerk.

Vrouw&Zaak Bollenstreek doneert tijdens elke Vrouwelijke Ondernemersdag ook een bedrag aan een goed doel. Als vertegenwoordigster van Channel Team Wassenaar kreeg Katja Tol een cheque van € 1.000 euro overhandigd, als financiële bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van kinderen met Acute Lymfatische Leukemie. Een Goede-doelen-diner vormde het sluitstuk van dit inspirerende jaarlijkse evenement.

Als je nog een rustig wilt nakijken wat je allemaal hebt geleerd tijdens de door jou bezochte workshop of ook een graantje wilt meepikken van de informatie die is aangereikt tijdens de andere twee, kun je een link daar naartoe vinden onderaan dit verslag. En was je niet in staat om aanwezig te zijn tijdens onze Vrouwelijke Ondernemersdag? Dan kun je via deze links de meest essentiële informatie doornemen.

Wil je de presentatie van Jan Willem Alphenaar nog eens rustig doorlopen, dan kan dat op onderstaande link. Hij heeft er ook een klein videootje bij gezet. Ook kun je daar reacties op zijn presentatie op kwijt. Dat vindt hij leuk!
Jan Willem gaf tijdens zijn presentatie ook aan dat hij genomineerd is als ‘Online Mediaman van het jaar’. Als je op hem wilt stemmen, kan dat via: http://www.adwards.nl/vote/vote-now/

Een leuke tip voor onze volgende bijeenkomsten of netwerkborrels: vertel eens aan je gesprekspartners hoe jij Social Media inzet voor jouw zakelijk succes.

Downloads en links

Bekijk de foto's