Een drukte van belang op de vrouwelijke ondernemersdag van Vrouw & Zaak Bollenstreek. Veel leden hadden voor deze bijzondere gelegenheid een introduce meegenomen. Geen wonder, de spreekster van deze avond, Karin Romme, staat bekend om haar fantastische en inspirerende ondernemersinzichten. Voor de tweede keer sprak Karin Romme voor Vrouw en Zaak, en ook voor de leden die haar eerder hebben meegemaakt was het echt geen overbodige luxe. Romme inventariseerde op ontspannen wijze de interesse van de aanwezigen middels een paar gerichte vragen. Daarna vertelde zij enkele anekdotes over ondernemerszaken, die inspirerend waren voor de meeste ondernemers. Op welke manier kijk je tegen je eigen bedrijf aan, en op welke manier kijkt de buitenwereld tegen je bedrijf aan.

Na afloop werd er nog druk nagepraat en genetwerkt. Ook voor de introducees was er een levendige belangstelling. Karin Romme genoot ook van belangstelling en ging in op persoonlijke vragen. Inmiddels verkocht zij aardig wat van haar boeken, zoals Calimeromarketing 2.0 en ondernemers SEKS, een boek met een pakkende titel en dito verhalen die al eerder gepubliceerd zijn in het Financieel Dagblad.

Het effect van het bezoek van Romme is groter dan je zo op t eerste gezicht zou zeggen. Veel aanwezigen gingen huiswaarts met een aantal goede voornemens rond de aanpak van promotie, website, communicatie, en daar is het natuurlijk ook om te doen. Dat we als vrouwelijke ondernemers beter, scherper en slimmer aan de slag gaan. In ieder geval met een vernieuwde blik op onze eigen presentatie.

Bekijk de foto's