Waar sta ik met mijn bedrijf over 5 jaar? Een interessante vraag waarop we vaak het antwoord niet weten. Hoe doe je dat nou zo’n punt op de horizon zetten en daar op af koersen? Op dinsdag 14 mei vertelt Leo Schoonebeek ons hoe je dat moet doen tijdens zijn interactieve presentatie: Waar sta ik met mijn bedrijf over 5 jaar?  Leo Schoonebeek adviseert en ondersteunt MKB bedrijven bij het vinden en bewandelen van de weg naar succesvol ondernemerschap. Een interessant onderwerp waar je ongetwijfeld je voordeel mee kunt doen.   

Programma:
19.30 u. Ontvangst

20.00 u. Welkom door voorzitter Coco Meeldijk

20.05 u. Presentatie Rabobank Bollenstreek

20.20 u. Elevator Pitches door enkele leden

20.30 u. Leo Schoonebeek: Waar sta ik met mijn bedrijf over 5 jaar? 

22.00 u. Netwerkborrel

22.45 u. Einde  

Aanmelden: Aanmelden kan per e-mail via info@vzbollenstreek.nl.  

Neem een introducee mee: We moeten samen hard werken aan ledengroei en we nodigen je uit om vooral ook een vrouwelijke collega-ondernemer, manager of ander zakelijk contact mee te nemen om kennis te maken met ons netwerk. Graag aanmelden met volledige NAW-gegevens via info@vzbollenstreek.nl. Meerdere mag ook! Deelname is gratis!  

Locatie en parkeren: Rabobank Bollenstreek, Wilhelminalaan 3 te Hillegom. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar aan de achterzijde van het pand van de Rabobank. 

Bekijk de foto's