De definitie van een bitch? Onaardig, een drammer en een manwijf. Maar ook: strijdvaardig, krachtig en bijdehand. Volgens trainer Frances Ruijter kan een bitch zowel goed als slecht zijn. Toch ziet zij de bitch eerder als een vrouw met pit, die haar zaakjes en Zaak goed weet te regelen, dan als een harteloos kreng. Zij stelt dan ook: “Vrouwen moeten in zaken hun typische vrouwelijke eigenschappen niet alleen maar voor zichzelf gebruiken. Dus: luister wat minder en let wat minder op jezelf en op wat anderen van je zouden kunnen vinden. Het staat je ondernemerschap vaak maar in de weg.” Tenslotte is binnen het eigen bedrijf of organisatie een bitch nooit weg, want; “Zij stellen hun eigen regels, zijn trots op hun successen en willen winnen. Geen grote bescheidenheid en zelfkritiek meer, roep de innerlijke bitch maar even op als dat nodig is!” aldus Ruijter.

Bijna 70 vrouwelijk ondernemers kwamen maandag 2 juni naar het Katwijkse Huys te Britten om hun innerlijke bitch te vinden of misschien zelfs te ‘ontbitchen’. Gelukkig stond het woord bitch vooral voor: Babe In Total Control of Herself…

Wie verder de diepte in wil met trainer Frances Ruijter, dat kan!
Speciaal voor Vrouw&Zaak Bollenstreek heeft Stante Pede, het trainingsbedrijf van Frances Ruijter, een aanbod, uitgaande van een minimale deelname van 10 personen en maximale deelname van 16 personen (exclusief zaalhuur en lunch/diner/koffie/thee).

Training 2 dagdelen: €150,00 ex BTW p.p.
Individuele coaching: inclusief test: €175,00 ex BTW p.p. op basis van 1,5 uur, of
€100,00 ex BTW voor 1,5 uur zonder de test en gericht op jouw specifieke vraagstuk.

Opgeven via www.stantepede.com. Geef daarbij je specifieke wens op of waar je behoefte aan hebt. Frances Ruijter neemt dan contact met je op.

Bekijk de foto's