De bijeenkomst vond plaats op het prachtige recent verbouwde kantoor te Hillegom van onze hoofdsponsor de Rabobank. Petra Verhoeff, directeur Particulieren van de Rabobank Bollenstreek vertelde over de tot standkoming van het pand en hoe het nieuwe werken is vormgegeven.

Daarna was het de beurt aan vijf van onze leden die weer met veel lef een elevator pitch hielden. Deze keer waren dat Marleen Dijkdrenth (IN-KLEUR wandschilderingen), Renate De Mon (De Mon Party & Catering), Vera Slot (Vera Slot Therapie & Training) Henriette Terleth (Breton Advocaten) en Gemma Oude Veldhuis (GO Personeelsadvies).  

Onder leiding van de dames Mirjam ten Cate en Elizabeth Ebbink gingen we aan de slag met: ‘Horen ze wel hoe goed je bent?’, een vervolg op een eerdere zeer geslaagde bijeenkomst: ‘Weten ze wel hoe goed je bent?’ We leerden krachtiger, betrouwbaarder en overtuigender overkomen. Stemcoach Elizabeth Ebbink had goed geluisterd naar de elevator pitches en kon onze leden door middel van oefeningen en voorbeelden laten horen hoe je overkomt. Ook werd ons gevraagd elkaars voicemail af te luisteren en feedback te geven hoe je vond dat de stem overkomt. We kregen technieken aangereikt,om te merken hoe je je stem voor je kunt laten werken. Hoe je iets zegt is namelijk veel belangrijker dan wat je zegt! De bijeenkomst vond plaats op het kantoor te Hillegom van onze hoofdsponsor de Rabobank.

Na de workshop konden we een rondleiding volgen door het recent verbouwde kantoor van Rabobank Bollenstreek en werd de avond afgesloten met een netwerkborrel.

Deze bijeenkomst werd mede mogelijk gemaakt door:
vrouw & Zaak ondernemersvereniging vrouw & Zaak ondernemersvereniging vrouw & Zaak ondernemersvereniging

Bekijk de foto's