Vrouw&Zaak Bollenstreek organiseerde op dinsdag 13 september 2011 voor leden (én vrouwelijke introducees) de interactieve workshop: Zien ze wel hoe goed je bent? Zestig enthousiaste vrouwen kwamen op speciaal verzoek van onze twee workshoppresentatoren in bijzondere succes outfits naar het kantoorgebouw van sponsor Rabobank aan de Keyserswey 89 in Noordwijk.

Voorafgaand aan de workshop gaf Marion Ouwehand (Zakelijke Relaties Rabobank) een compacte maar zeer heldere presentatie over het wél of niet afdekken van bedrijfsrisico’s met een verzekering. De vele reacties uit de zaal gaven aan, dat dit een onderwerp is dat sterk leeft onder onze leden en hun introducees.

Direct aansluitend op deze informatieve uiteenzetting volgde de interactieve workshop Zien ze wel hoe goed je bent? Deze workshop werd gegeven door diversiteitsspecialist Mirjam ten Cate en imagocoach Sascha Bertus. Zij zijn ook de auteurs van het gelijknamige boek Zien ze wel hoe goed je bent? Uit dit rijk geïllustreerde boek behandelden Mirjam en Sascha één van de vijf stappen naar zichtbaar zakelijk succes: de zichtbaarheidsmeter. Maar ook de andere vier stappen werden uiteraard kort toegelicht.

Zaken doen betekent jezelf zichtbaar maken, lieten Mirjam en Sascha hun gehoor weten. En dat moet je doen op alle fronten. Goed presteren alleen is helaas niet voldoende. Door jezelf (beter) zichtbaar te maken, creëer je meer impact, krijg je meer erkenning en ben je succesvoller. Het oogmerk van beide spreeksters was om ons als vrouwelijke ondernemers (beter) bewust te maken van onze eigen zichtbaarheid. Voor geïnteresseerden was achteraf ook hun boek Zien ze wel hoe goed je bent? gesigneerd verkrijgbaar.

Na afloop van de workshop vond er een geanimeerde netwerkborrel plaats, die tot in de laatste minuutjes van de ons gegunde tijd doorging. Het bestuur van Vrouw & Zaak Bollenstreek kan terug kijken op een bijzonder geslaagde avond.

Deze bijeenkomst werd mede mogelijk gemaakt door:

Vrouw & Zaak ondernemersverenigingVrouw & Zaak ondernemersverenigingVrouw & Zaak ondernemersvereniging

Bekijk de foto's