Seizoensafsluiter met een zomerse barbecue

Het zomer evenement met een barbecue is voor alle leden van Vrouw & Zaak Duin en Bollenstreek een moment van interactie, gezelligheid op een mooie locatie. Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort was werkelijk een prachtige locatie waar je zakelijk een event kunt houden, kunt wandelen en fietsen op het landgoed. Het weer was die dag heerlijk en de temperatuur zorgde dat we lekker buiten tegen de achtergrond van het Kasteel konden barbecue├źn.

Alle dames waren positief en er werd veel genetwerkt. Netwerken ­čśë Samen over het seizoen, de resultaten van afgelopen jaar en vooral uit te kijken naar de zomer. De vakantieplannen en de bedrijfsplannen voor na de zomer.

De voorzitter Karin van den Berg heeft nog even stilgestaan bij de hoofdsponsor Rabobank Hillegom wat na 10 jaar eindigt en welke kansen dit geeft aan nieuwe sponsors en de leden. Zo lang een sponsoring vanuit de bank betekent dat zij het ondernemerschap en in dit geval vrouwelijke ondernemers een warm hart toedragen. Natuurlijk blijven zij vanuit hun lidmaatschap voor medewerkers wel  betrokken bij de lokale ondernemers. Wij danken hen dan ook hartelijk voor alle jaren van ondersteuning.

Veranderingen geven ook kansen, kansen aan nieuwe sponsoren en kansen aan leden en andere betrokkenen. Vanuit een enquête is gebleken dat de leden meer interactie willen. Elkaar beter leren kennen en dat er veel potentie is dat nog onvoldoende zichtbaar is. Wij zullen hieraan gehoor geven door hierover tijdens de algemene ledenvergadering op 18 september daarover te informeren.

In onze fotogalerie kun je nog heerlijk nagenieten van onze zomerse barbecue.

Wil je meer zichtbaarheid? Neem dan contact op met het bestuur.
Heb je idee├źn voor de verenging laat je horen.
Wij danken alle aanwezigen en kijken uit naar de algemene leden vergadering op 18 september aanstaande.

Wil je lid worden dat kan, meld je aan.

 

Bekijk de foto's